Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

(Rond 2) Cellgifter 1 av 9

Då har rond två av cellgifter dragit igång, ett nytt preparat har nu flytit i min kropp och skall göra det totalt nio gånger. De första två gångerna får jag samtliga mediciner som jag skall ha innan behandling på plats och intravenöst. Man kan nämligen få en kraftig allergisk reaktion på den nya cytostatikan. Tack och lov fick jag inte det denna gång men jag reagerade på medicinerna innan men det gick över ganska så snabbt.

När jag kom hem efter behandlingen mådde jag inte alls bra och var kritvit i ansiktet resten av kvällen. Igår var det dock bättre men jag har varit extremt trött både igår och idag, jag hoppas det snart blir något bättre.

Behandlingarna som är kvar kan ge lite biverkningar som missfärgade naglar så därför får man lägga is på händer och fötter under tiden cytostatikan droppar in. Jag kan lova att det blev riktigt kallt om händer och fötter 🙂

Glömde helt bort att ta bild på vad jag åt men jag snor en bild från i helgen på piri piri kycklingen eftersom det var en portion kvar från den portugisiska aftonen. Självklar bjuder vi som vanligt på lipbilden 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*