Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

(Rond 2) Cellgifter 3 av 9

Något nervös var jag inför provtagningen när det gällde cellgiftsbehandlingen igår, funderingarna snurrade i huvudet på mig skulle jag få behandling eller inte. Tack och lov så hade mina värden gått upp och läkaren gav klartecken för behandling 🙂 lite konstigt är det dock att man kan bli glad för att få cellgifter men det blev jag 🙂

Nu börjar ni kunna hur en dag på sjukhuset ser ut för mig när jag får behandling men här kommer i alla fall några bilder från igår. Det börjas med provtagning som Sinikka tog denna gång då “min” sköterska Annika fortfarande är på semester, sedan blev det en gourmélunch i form av köttbullar med mos och gräddsås och efter det behandling med isbelagda händer och fötter.

Gårdagens lipbild så var en gammal goding som assistent med, nämligen Mickis, hon är mammaledig men hoppade in extra denna dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*