Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

(Rond 2) Cellgifter 5 av 9

Tjoho nu är jag gjort över hälften av cellgifterna i rond 2 som är den sista, jag har “bara” 4 cellgiftsomgångar kvar 🙂 Förvisso är det nu det skall börja bli tuffare med biverkningarna men jag håller tummarna att jag inte kommer att få det värsta i alla fall. Tyvärr brukar jag inte ha den turen men någongång skall väl vara den första, eller vad säger ni?! 🙂

I helgen upptäckte jag att mina ögonfransar nu är ett minne blott 🙁 något som jag har fasat över, ja jag vet att det är ytligt och att jag borde vara både glad och tacksam att jag får en fantastisk vård och det är jag men håret på huvudet, ögonfransarna och mina ögonbryn är en stor grej att förlora för mig. Förlusten av fransarna gjorde att jag blev extremt lessen och grät en skvätt och tankarna gick sedan över till att tänk om behandlingen inte har hjälpt och man upptäcker ett återfall om ett tag med spridning som inte går att göra något åt så jag grät lite till innan jag tänkta att jag är här och nu och skålade i ett glas rosé 🙂

Nu tillbaka till behandlingen i måndags, den gick problemfritt. Startade med provtagning som alltid och värdena såg bra ut så droppet startades strax efter en timme efter proverna var tagna.

Under tiden cellgifterna droppade in i min kropp åt jag lunch, det blev min hemgjorda moussaka från i fredags och den var lika god som när jag lagade den 🙂 En stund innan droppet var slut bjöd Tiia på choklad och sedan fördrev Tiia åter igen tiden med att göra elefanter av latexhandskar 😀 Sjukhusbesöket avslutades som vanligt medr den återkommande bilden vi tar varje vecka, nämligen lipbilden. 

Jag kommer aldrig sluta lipa åt cancer och är det något jag hatar så är det all form av cancer, jag önskar att cancer kunde få cancer och dö!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*