Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

(Rond 2) Cellgifter 6 av 9 blev inställd

Jag har varit extremt förkyld denna vecka så redan under helgen började jag misstänka att det fanns risk för att cellgiftsbehandlingen skulle ställas in men det sista som överger en är ju hoppet.

Jag ringde till min behandlande sjuksköterska Annika så fort de öppnade och berättade läget och hon i sin tur pratade med läkaren. De kom fram till att jag skulle komma in och ta det vanliga proverna plus sänka. Efter ca en timme kom Annika med provsvaren och mina vanliga prover var jättebra men crp-provet (sänkan) var inte det, jag hade 62 och det skall ligga under 5. I och med detta så blev det inga cellgifter igår och det i sin tur betyder att sista behandlingsdatumet flyttas fram ytterligare en vecka 🙁

Trotts detta bakslag så var det en väldigt trevlig stund på sjukhuset denna dag 🙂 Den avdelning jag brukar vara på har sommarstängt så jag var på våningen ovanför och fick sitta i ett rum med väldigt fin utsikt och trevliga patienter att prata med 🙂 

Lunchen glömde jag att ta bild på då jag hade fullt upp att prata men jag hade med mig rester från midsommarafton i form av grillad lax, färskpotatis och romsås, lika gott nu som då 🙂

Denna gång lipar jag och Sandra i första hand åt denna jäkla förkylning och självklart även åt cancern!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*