Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

(Rond 2) Cellgifter 7 av 9

Igår var det dags för nummer 7 i ordningen av cellgifter på Södersjukhuset, även denna gång fick jag lyxrum 14 😀 Och som vanligt började Annika med att ta prover för att se om värdena var så pass bra att hon skulle kunna koppla in droppet med giftet.

Tack och lov så godkändes mina värden men man sänkte dosen med 10% då jag har börjat få lite kraftigare biverkningar, vilket i och för sig är väntat. Jag har under en tid känt av sockerdricka och stickningar i händerna men jag har valt att bortse från det då det inte har varit så farligt tycker jag. I lördags när jag gick och la mig så kände jag att det hade ökat och det gav inte med sig denna gång.

Jag valde därför att berätta det och Annika ringde jourläkaren omgående och hon beslutade att mängden cytostatika skulle sänkas då man inte vill att jag skall få permanenta nervskador.

Under tiden giftet intog min kropp åt jag denna gång en sallad och tittade på tv samtidigt som jag satt med is på händer och fötter.

Idag fick Ulrika äran att lipa mot cancer tillsammans med mig 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*