Alla Hjärtans Dag, Blogg, Högtider & Teman, Inredning, Inredning teman

Rosa-röd inredning inför Alla Hjärtans Dag

Förra veckan inredde jag inför alla hjärtans dag och middagen som gick av stapeln med det temat. Den påminner en hel del från förra året men det finns något nytt o nya placeringar på sakerna 😀

Jag började i hallen där en pussmuns-tavla står på byrån tillsammans med två ljuslyktor ifrån Iittala, en i rött och en i rosa.

Sedan gick jag vidare till vardagsrummet. De hjärtformade kuddarna köpte jag förra året genom Tranås Skinnberedning där jag köpte skinn och sedan såg de till att jag kom i kontakt med en person som sydde upp dem. I år köpte jag ljusrosa kvadratiska kuddfodral med rosa fluffiga hjärtan i samma nyans, de finns att köpa HÄR.

På glasbordet står likadana ljuslyktor som i hallen, en cylinderformad glasburk med cerisröda och ljusrosa lakritskulor från Lakrids by Bülow i årets smak på serien Love. Självklar även en härlig bukett rosor.

Vid bardelen i vardagsrummet står det återigen likadana ljuslyktor som både hallen och vardagsrumsbordet har men även färska snittblommor i rosa nyanser.

På vardagsrummets tv-bänk står en stor glasvas med trollhassel i som jag har hängt upp små glashjärtan från Panduro som du hittar HÄR. Hjärtana är fästa med rosa och röda satinband. Här står också en likadan cylindervas som på vardagsrumsbordet men denna är fylld med Sweethearts som du kan köpa HÄR. Även här fick det bli likadana ljuslyktor som i övriga rummet men bara en och i färgen ljusrosa.

Det sista rummet som jag dekorerade lite i var köket och i köket blev det som förra året, tavellisterna pryds av tavlor med alla-hjärtans dag-motiv men med nya motiv för i år. Ramarna HÄR och är ifrån IKEA.

Med tanke middagens tema i lördag så blev det självklart en romantisk sådan 😀

Hallen

Vardagsrummet

Köket

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*