Blogg, Fester / Middagar, Sjuk / Skadad, Temamiddagar

Sista pink party

I år är det sista pink partyt, jag känner att det nu är dags att ta ett ännu större kliv ifrån cancervärlden.

Det betyder att nästa år är det 5 år sedan jag fick min sista behandling för min bröstcancer och ser nästa års kontroller bra ut så kommer jag att arrangera ett “Fira livet-party” 😀

Jag började med att arrangera middagar/fester med olika teman för våra närmaste vänner för fem år sedan, den första ägde rum hösten 2017 och eftersom det var oktober fick det bli temat Pink party och den gången bjöd jag endast in de närmaste tjejerna. Det jag inte visste var att jag redan då hade elakartad bröstcancer och diagnosen fick jag ca två månader efter att pink partyt hade ägt rum.

Cancern kommer dock alltid finnas med mig och ha en stor plats i mitt fortsatta liv eftersom så fort jag är naken ser jag att mitt högra bröst saknas. Jag lever också med en ständig rädsla om att jag skall drabbas igen men så fort den tanken dyker upp försöker jag att skjuta den åt sidan.

Hur som helst tänkte jag göra det sista Pink partyt lite extra även för er som följer mig här på bloggen dagligen 😀

Jag kommer att tävla ut dessa saker från Indiska som har haft ett samarbete tillsammans med Bröstcancerförbundet och de tog fram denna serie;
Bröstcancerförbundets mugg i stengods.
Bröstcancerförbundets tesil Kroppsform.
Bröstcancerförbundets tändsticksask med långa tändstickor.
Bröstcancerförbundets servetter av papper.

I samband med min cancerdiagnos skapade jag en insamling hos Cancerfonden som heter Skicka vidare by Tina, hittills har min insamling gragit in drygt 75.000 kr och jag skulle bli väldigt glad om ni vill bidra till insamlingen. Det spelar ingen roll om du har möjlighet att bidra med 1 krona eller 1 miljon kronor, huvudsaken är att det kommer in pengar till forskningen!

Tävlingarna på de fina sakerna kommer att annonseras både här på bloggen men också på min facebook-sida TinaGustafsson.com där själva tävlandet kommer att äga rum.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*