Blogg, Cancer samtliga inlägg, Läkarbesök / Undersökningar, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

SöS, BH:ar och baddräkt

Idag tillbringade jag några timmar på SöS vilket inte är speciellt ovanligt nu för tiden.

Det började med att jag hade tid på hudmottagning där man tog ett prov på en leverfläck samt kollade upp resterande leverfläckar. Jag fick även en remiss till sjukhusfotografen som skall fota samtliga fläckar på mig eftersom det är lite svårt för mig att hålla koll på dem.

Efter det gick jag en snabbis till onkologkliniken för att titta hur det ser ut där jag skall få mina cytostatikabehandlingar.

När det var avklarat gick jag till Bröstcentrum för att höra efter om min kontaktsjuksköterska var där och hade tid att titta en extra gång på mig och det hade hon 🙂 trotts att jag inte hade någon bokad tid. Väldigt bra service! 🙂

Dagen avslutades med ett besök i butiken Eva Melke för att hitta nya passande BH:ar samt baddräkt då jag numera behöver en ficka för protesen. En väldigt kunnig, proffsig och trevlig Seija hjälpte mig, hon hjälpte även till med köpet av bröstprotesen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*