Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

Vacker gul färg

Om 6 dagar är det exakt 1,5 år sedan jag opererade bort mitt högra bröst och då är det även 1 år sedan jag fick min sista cellgiftsbehandling.

Något som jag inte blir av med är serom (sårvätska) i mitt högra bröst, det fylls på med jämna mellanrum som jag måste tömma då och då.

Min onkologläkare måste varje gång skriva en ny remiss till bröstcentrum för att de skall tömma mig. Hittills har jag bett onkologen skriva att jag vill ha “min” radiologläkare som tömmer men denna gång gick inte det då han är pappaledig och befinner sig i Argentina. 

Jag fick en kvinnlig överläkare som var väldigt bra måste jag säga trotts att hon inte undersökte riktigt lika noggrant som “min” andra läkare. Hon menar på att det inte kan ha hunnit hänt något på 3 månader och jag kunde köpa det. 🙂

Hon tömde mig på 0,4 dl och hon hade aldrig sett en sådan vacker gul färg på ett serom 😀

När jag var klar gick jag och Ninni och åt lunch, vi gick till ett ställe runt hörnet och tog en räkmacka med ett glas vitt vin till. Vi såg några bredvid oss ta in pommes, det såg så gott ut så vi bestämde oss för att dela på en och dela på ett glas rött innan hemfärd.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*