Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

11 dagar av…..

…..illamående, orkeslöshet, smärta, trötthet och mycket, mycket mer 🙁 Ett rent helvete!

Sedan den senaste behandlingen har jag varit helt utslagen, det började omkring en timme efter behandlingen. Illamående kom krypandes sedan ökades det på med allt möjligt av det ovannämnda.

Det går inte att beskriva hur man mår, det finns inget jag kan likna det vid i alla fall man måste helt enkel uppleva det för att förstå. Jag hoppas dock att ingen av er någonsin behöver genomgå det jag just nu går igenom, det är så vidrigt att jag till och med har snuddat vid tanken att hoppa över resterande cytostatikabehandlingar.

Nu vet ni varför jag är frånvarande och varken bloggar eller lägger upp recept, jag hoppas att det vänder inom en väldigt snar framtid.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*