Blogg, Högtider & Teman, Julen, Julens konserter / shower

A Grand X-mas

För sex dagar sedan släppte Måns och Carola att de skall ge sig ut på en gemensam julturné under november och december.

Jag blev väldigt glad då jag tycker Carolas julkonserter är väldigt mysiga och bra, speciellt den hon har i ladan Steninge Slottsby. Måns tycker jag också har gjort en bra julkonsert så dessa tillsammans tror jag blir bra! 😀

Det jag är lite orolig för är att konserten äger rum i Globen och den arenan är inte alls speciellt mysig, jag håller tummarna att de kommer att göra lokalen så julig som möjligt. Jag hoppas också att de till 90% sjunger jullåtar och inte deras egna låtar från olika album för det är tyvärr ganska vanligt.

Har jag köpt biljetter till en julkonsert så är det just jullåtar jag vill höra och inget annat.

Hur som helst den 14 december besöker de Stockholm och jag lyckades köpa biljetter till den konserten, det blir jag och syrran som går 😀 Vi går alltid på en julkonsert tillsammans, en riktigt mysig tradition har det blivit!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*