Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

Blomregn

Sedan den 28 december har det kommit blombud efter blombud och flera nära och kära har även varit förbi och lämnat blommor till mig. Dessa bilder är bara några av buketterna jag har fått.

Det är otroligt roligt att få blommor måste jag säga men just nu är det lite tveeggat då jag får vackra buketter för att jag har fått ett tråkigt besked om att jag är allvarligt sjuk. Det kanske är otacksamt att säga men blommor förknippar jag med något roligt, vackert, stämningshöjande och så vidare inte något tråkigt som sjukdom. Jag har dock full förståelse för att man ger eller skickar blommor till någon som har det jobbigt för att lysa upp hens tillvaro, jag har själv gjort det flera gånger.

Jag har dock ett önskemål till de personer som vill ge mig blommor från och med nu och det är ta den summa du/ni hade tänkt köpa blommor för och sätt in dem hos Cancerfonden eller bli månadsgivare. Ta en bild/skärmdump på insättningen eller anmälan och skicka den till mig, det kommer att hjälpa så många fler i framtiden som får någon sorts cancer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*