Barer, Barer i Hamburg, Blogg, Hamburg (samtliga inlägg), Hamburgs barer, Mat & Dryck i Hamburg (samtliga inlägg), Resor utomlands (samtliga inlägg), Restauranger i Hamburg, Restauranger i Sverige, Tyskland (samtliga inlägg)

Cast Iron Grill & Pianobar

Igår kväll gick vi till restaurang Cast Iron Grill, den restaurangen har jag sneglat på flera gånger när jag har varit i Hamburg. Den ligger inne på hotell Marriott som i sin tur ligger väldigt nära hotellet vi bor på. Det har aldrig blivit av att vi har ätit på den förrän igår.

Marriott har tidigare haft Hamburgs minsta julmarknad precis utanför deras ingång med bara ett litet stånd, nu har det växt till hela tre bodar 😀 Tråkigt bara att den har trappor och inte är rullstolsvänlig.

Mitt betyg för restaurangen blir 3 av 5
Mitt betyg för baren blir 4 av 5

Inredningen och mysfaktorn var helt okej men deras belysning var under all kritik! Jag gillade inte alls deras starka spottar som lyste på ett flertal av borden och självklar fick vi ett av de bord där spottar lyste direkt ner över bordet.

Vi hade dock väldigt trevlig och serveringspersonalen var bra, middagen började självklart med en varin drink 😀

Då det var en grillrestaurang vi var på så var det en självklarhet för mig och Martin att välja kött. Köttet tyckte vi båda var bra och jag tyckte min potatis också var bra men däremot var såserna inte alls bra tyvärr! Vinet däremot var väldigt gott, det passade toppenbra till köttet 🙂

Dessert orkade vi inte så vi bytte ut den mot en drink istället 😀 Deras drinkar var väldigt goda! Efter middagen gick vi till hotellets Pianobar och drack ännu fler drinkar samt champagne.

Samtliga drinkar lät väldigt goda men eftersom julen närmar sig med stormsteg och vi besöker en julmarknad frågade jag bartendern om han kunde fixa en drink med en julig touch, det kunde han självklart göra och jag fick en Eggnog Martini.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*