Blogg, Hamburg (samtliga inlägg), Högtider & Teman, Julen, Julmarknader i Hamburg, Resor utomlands (samtliga inlägg), Tyskland (samtliga inlägg)

Flertalet julmarknader

Efter frukosten idag så besökte vi några julmarknader, vi började med den “Vita marknaden” som vi kallar den men det heter egentligen Weißerzauber.

Här har de den godaste glühweinen och den serveras i mina favoritmuggar, muggarna har jag samlat på mig genom åren jag har besökt denna marknad 😀 Korv är också något som finns på samtliga marknader i många olika varianter. Champinjonerna nedan kan jag varmt rekommendera om man gillar svamp vill säga!

Vi fortsatte mot en liten mindre marknad som ligger precis utanför en ståtlig kyrka så jag gissar att marknaden hålls i kyrkans regi. Tyvärr vet jag inte om den heter något speciellt men däremot vet jag att de har otroligt goda mandariner / satsumas. 😀

Vi gick sedan vidare mot Hamburgs absoluta mysigaste marknad enligt mig och min släkt, den kallar vi skogsmarknaden men dess riktiga namn är Winterwald. Strax utanför själva Winterwald finns massor av olika matställen och idag föll valet till lunch på en kebab som var helt otroligt god, kanske lite tjockt bröd men annars tiptop!

Nu är det dags att göra sig i ordning inför kvällens restaurangbesök. Mer om det får ni se i morgon, tjillevippen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*