Blogg, Cancer samtliga inlägg, Helglyx, Läkarbesök / Undersökningar, Lyx, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

Dalens sjukhus + fredagsförberedelser

Då jag tycker det har varit jobbigt att andas ett tag speciellt djupa andetag så bestämde ASIH-läkaren att man skulle göra en lungröntgen på mig och idag på morgonen var det dags.

Jag kom in innan utsatt tid och ca 15 minuter senare var jag påväg därifrån, det gick väldigt smidigt och fort. Jag kunde till och med sitta kvar i rullstolen 🙂

Martin släppte av mig vid Tyresö Centrum och det första jag gjorde var att äta frukost på Coffeehouse by George, wow vilket bemötande. Mycket trevlig personal och väldigt hjälpsamma!

Strax efter att frukosten var uppäten ringde läkaren och ville berätta om svaret på lungröntgen och till min stora lättnad och glädje så är mina lungor i dagsläge fullt friska och man ser inga metastaser. 😀 Det måste firas, eller hur!!! 🙂 Därför handlade jag hem lite gosaker och skall nu gå och poppa en flaska bubbel eller rosévin! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*