Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

(Rond 2) Cellgifter 8 av 9

I måndags var det dags för SöS igen och den näst sista behandlingen av cellgifter men för att se om jag skulle få några cellgifter så började Annika med att ta blodprover.

Under tiden proverna var på analys så hade jag fått en extra läkartid då jag har fått ont i det opererade bröstet (mer än vanligt) och även det “friska” bröstet. Slutkontentan av läkarbesöket är att man gör både mammografi och ultraljud av båda sidorna och det känns skönt. Läkaren kände även igenom men kände inget så vi får hoppas på att det inte visar något heller.

Då jag var tvungen att lämna min säng och sjuksköterskorna nästan slåss om platserna ibland så märkte Annika sängen 🙂

Efter ca en timme så kom svaren på blodproverna och denna gången var det på hicken då mina vita blodkroppar hade ett lägre värde mot för vad jag brukar men som tur var låg det så pass att jag fick klartecken 🙂

Under tiden droppet intog min kropp så åt jag lunch som denna gång bestod av rester från en av helgens grillmiddagar.

Självklart lipar vi åt cancer, precis som vanligt 🙂 Denna gång tillsammans med Tiia.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*