Årstider, Blogg, Göteborg (samtliga inlägg), Konserter, Kulturellt, Resor i Sverige (samtliga inlägg), Semester, Sommaren

I väntan på Bruce Springsteen och hans konsert

När vi hade checkat in på hotellet och kollat in rummen så gick vi direkt ner till hotellets Food bar för att ta något att äta och dricka då vi sträckkörde från Tyresö.

Vi tog in dryck, för min del blev det en Aperol Spritz och sedan delade vi alla tre på en pizza eftersom vi skulle på hotellets restaurang Above någon timme senare.

Efter den sena lunchen gick vi ut på stan, bl.a. för att köpa en långärmad tröja till Martin då han hade glömt den hemma. Eftersom det var midsommardagen så var allt stängt men en härlig promenad i solen fick vi 😀

Väl tillbaka på hotellet så åkte vi upp till takbar för att prova på deras drinkar och titta på utsikten.

När drinkarna var uppdruckna var det dags att prova restaurangen Above 😀 Hur den upplevelsen var kan du läsa mer om HÄR samt se bilder på maten!

Efter middagen var det äntligen dags att ge sig iväg till Ullevi och konserten med Bruce Springsteen. Förväntningarna var höga när vi promenerade mot arenan tillsammans med 1000-tals andra människor som också skulle dit.

Vad tyckte vi då om konserten efter drygt tre timmar?! Den första timmen var ingen höjdare måste jag säga, ljudet var dåligt och rösten på Bruce var inte så bra heller men det vände! 😀 De två sista timmarna levererade han ganska så bra och stämningen steg avsevärt!

Den stora frågan, kommer han ge sig ut på turné igen? Nja, jag vet faktiskt inte, det kändes nästan på hela Bruce som detta var ett farväl men tids nog får vi se hur det blir med den saken!

Kvällen avslutades med att vi gick till McDonald´s och tog en burgare för att sedan traska tillbaka till hotellet för att hoppa isäng.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*