Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

Lycka

Mitt gamla liv var trotts allt inte så tokigt, det var till och med fantastiskt med STORT F. Jag vill ha tillbaka det NU!!!

Mitt nya liv är inget jag önskar någon, inte ens den värsta brottslingen i hela universum! Sedan min cancerdiagnos den 28 december 2017 eller den 9 januari 2018 beroende på hur man ser det. Hur som helst har det varit fullkomligt nattsvart men några enstaka minuter av lite lycka när familj och vänner har försökt skingra mina tankar med hjälp av deras närvaro ÄLSKAR ER MINA NÄRA OCH KÄRA!!! 

Jag är på riktigt avundsjuk på glada och lyckliga människor, till och med mina egna älskade nära och kära och den känslan hatar jag då jag vill mina kära allt gått i livet på alla sätt och vis men jag kan inte styra över mina känslor. 

Vad är då lycka?! Det finns nog lika många förklaringar på det som det finns människor på jorden. För mig har jag insett att lycka är alla dagar när man är frisk till att börja med, inte har tryck över bröstet eller har dödsångest. Lycka är också väldigt små saker som händer vardagligen som t.ex. att min man kommer hem och ler mot mig, startar min favoritlåt, tänder stearinljus vid min dator så att det skall bli mysigt eftersom han vet att jag ÄLSKAR allt som har med mysigt att göra! När han smeker mig över kinden, torkar mina tårar och säger “jag finns här hela tiden”. ÄLSKAR DIG MARTIN TILL UNIVERSUM OCH TILLBAKA!!! 

Jag önskar att jag uppskattat livet betydligt mycket mer än vad jag gjorde innan min diagnos! Det jag vet med all säkerhet är att jag kan lova på heder och samvete att om jag klarar mig och inte dör av min cancer så kommer jag uppskatta varje frisk sekund jag kommer att få och ta tillvara på varje möjlighet jag får.

Klarar jag mig inte och istället dör så önskar jag att alla därute på något vis får en uppenbarelse och lever sitt liv till fullo och uppskattar varje sekund av det, för vet du!?, DU har bara ETT LIV här på jorden och det får du aldrig tillbaka när det väl tar slut!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*