Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

(Rond 2) Cellgifter 2 av 9

Igår så var jag tillbaka på Södersjukhuset igen, först provtagning som vanligt, denna gång var det dock svårare att få blodet att rinna men efter mycket om och men så fick Annika ut det hon behövde. Några minuter efter att proverna var tagna så var det bara att invänta resultatet på dem och det tog ca en timme.

Under tiden vi väntade åt vi lunch och denna gång hade jag med mig rester från i söndags 🙂 När vi hade ätit klarat så kom min sköterska Annika för att ge mig medicinerna som ges intravenöst den första och andra gången då det finns risk att jag får en allvarlig reaktion mot den nya cytostatikan. Tack och lov så fick jag ingen reaktion denna gång eller så nu skall jag inte behöva oroa mig för det resterande gångerna 🙂 Däremot reagerade jag precis som förra gången mot medicinerna hon gav, det gick dock över efter ett tag men jag blev väldigt trött så jag somnade.

När cytostatikan droppade in och jag satt med händer och fötter i is så fikade vi och tog den numera obligatoriska lipbilden. Jag och mina assistenter kommer alltid att lipa åt cancer så är det bara!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*