Blogg, Covid, Sjuk / Skadad

Tiden går och går…men…

…det känns ändå som den står still på något sätt 🙁 Livet är åter igen ställt på pause 🙁

Det är länge sedan ni hörde något ifrån mig och jag beklagar verkligen det, när corona med covid-19 slog till så tappade jag all energi. Min energi hade äntligen börjat komma tillbaka efter både min cancer och mina benbrott, 2020 skulle bli mitt år 😀 Det började väldigt bra med roliga restaurangbesök, bröllopsinbjudan, konsertbiljetter till Celine Dion, fester och massor av planer som mitt 50-årsfirande i Alicante t.ex.

Detta låter djävligt egoistiskt, jag är fullt medveten om det men jag känner att både 2018 och 2019 inte alls var mina år men äntligen så kom 2020, ett nytt fräscht år som skulle bli mitt år, det absolut bästa år på mycket, mycket länge 😀

Det blir dock inte alltid som man har tänkt sig, snart har jag suttit inne i två månader förutom då jag går och handlar eller besöker vårdcentral/sjukhus. Allt som var planerat är inställt och livet suger som f-n just nu 🙁

Detta är petitesser i det stora hela, jag vet!!!

Jag blir fullkomligt vettskrämd av covid och allt man läser om det, jag är otroligt rädd att jag skall drabbas av denna vidriga sjukdom. Enligt experter så kommer ju alla få covid-19, frågan är bara när och hur hårt var och en blir drabbad. Jag önskar att covid-19 kunde få covid-19 och dö!

Håller både tummar och tår att alla ni där ute blir så lindrigt drabbad som det bara går och att era nära och kära klarar sig så bra det bara är möjligt! Har ni drabbats hårt av denna skit så vill jag av djupet av mitt hjärta säga… jag beklagar verkligen det och jag hoppas att det snart blir en ljusare tid.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*