Årstider, Blogg, Göteborg (samtliga inlägg), Resor i Sverige (samtliga inlägg), Semester, Sommaren

En solig dag i Göteborgs Stad

Denna dag började med frukost på hotellet och deras äggröra var helt otroligt god så bor ni på Scandic Göteborg Central måste ni lova att prova äggröran 😀 Självklart om ni gillar äggröra då!

När vi var mätta och belåtna gick vi till Nordstan för att shoppa lite men det blev bara en ny slev, det fanns inget annat som lockade så vi flanerade i solen istället.

Efter ett tag var det dags för en vätskepause på Avalon, där de för övrigt har en bra Hk-toalett.

Efter några timmar på stan var det dags för lunch, vi gick till Jimmy & Joan´s New York för att prova på deras bagels och jag säger bara WOW vad gott! HÄR kan du se mer bilder och min recension av stället.

När vi var klar med lunchen gick vi tillbaka till hotellet för att slappa på hotellets takbar, vilket var riktigt nice! Då solen skiner och man befinner sig på en bar är det svårt att inte ta in en drink 😀

Strax efter att drinken var slut begav vi oss upp på rummet för att göra oss i ordning för kvällens middagsupplevelse som ägde rum på restaurang Dinner 22 de är kända för sitt kött. HÄR finns fler bilder och en recension av restaurangen.

Efter en perfekt middag med härligt väder, god mat och dryck var det dags att bege sig till hotellet för att sova några timmar innan det var dags att köra tillbaka hem igen.

Vi kom dock inte så långt, vi gick nämligen förbi Café & Bar Grindstugan där det var värsta partystämningen så vi var bara tvungna att gå in och kolla 😀

När de riktigt bra partylåtarna hade tystnat och drinkarna var uppdruckna gick vi ut i natten för ett nytt försök att ta oss till hotellet för att få några timmars sömn innan en långa bilresan hem.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*